Толкова харесваме Гал Гадот като Жената чудо, че просто не

...
Толкова харесваме Гал Гадот като Жената чудо, че просто не
Коментари Харесай

Ще видим ли отново Гал Гадот като Жената чудо

Толкова харесваме Гал Гадот като Жената знамение, че просто не си представяме друга актриса в миналото да я размени. И тъй като е една от обичаните ни въобще, нямаме търпение да я забележим и във филм, който не е супергеройски.
 Жената знамение, Пати Дженкинс и каква е истината за разпането на третия филм
Каква е истината за ориста на Жената знамение

Пати Дженкинс внася уточнения

За благополучие, няма да ни се постанова да чакаме доста, тъй като на 11 август в Netflix ще можем да гледаме. В шпионския трилър Гал Гадот влиза в ролята на Рейчъл Стоун - сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, на който му се постанова да пази доста по-големи от предстоящото секрети.

Докато обаче актрисата към този момент от дълго време завърши със фотосите на кино лентата на Netflix, на час по лъжичка получавахме нова информация за възможен Wonder Woman 3.

През юни на събитието Tudum на Netflix  издаде пред Entertainment Tonight, че има вяра историята на Жената знамение да бъде продължена. Може да се каже, че това несъмнено е успокоило почитателите, поради промяната на управлението на DC Studios и неразбираемата орис на кино лентата.

Предишните филми за Жената знамение са режисирани от Пати Дженкинс, която е обсъждала с Гал Гадот работата и по трети, само че преди отпред на DC Studios да застанат Джеймс Гън и Питър Сафран. Именно под управлението на тях двамата актрисата разкрива, че ще стартира работата по Wonder Woman 3.

В изявление за ComicBook Гал Гадот споделя, че е привързана към франчайза и е щастлива, че идващият кино лентата за Жената знамение ще бъде осъществен. " Това, което чух от Джеймс и от Питър, е, че ще разработим Wonder Woman 3 дружно ", споделя актрисата.
 Wonder Woman 3, Пати Дженкинс, Гал Гадот и неразбираемата орис на Жената знамение
Съдбата на Жената знамение става неразбираема

Ето какво знаем все още

Тя за първи път влиза в ролята на Даяна Принс във кино лентата на DC от 2016 година " Батман против Супермен: Зората на справедливостта ", а по-късно развива персонажа независимо в " Жената знамение " от 2017 година и от 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР