Толкова бързо действаха в случая с убития Кирил Русев, че

...
Толкова бързо действаха в случая с убития Кирил Русев, че
Коментари Харесай

ИЗРОДИ! Шефът на СДВР със сензационни разкрития за лихварското убийство

„ Толкова бързо действаха в тази ситуация с убития Кирил Русев, че арестуваните направиха много пропуски в укриването на значими материални доказателства. В транспортното средство на двамата арестувани са открити персоналните документи на убития мъж ", описа в изявление за Нова тв основен комисар Любомир Николов, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. 

Като хипотетичен физически причинител на убийството се проверява арестуваният траурен сътрудник, а против другия арестуван - Петър Александров, има тъжби за лихварска активност.

Сигнал за изгубване на 5 януари е подала майката на убития мъж, самото ликвидиране евентуално е станало ден преди този момент.

След разбор на придвижванията на изчезналото лице установихме негово необичайно прекосяване през граница в Стрезимировци дружно с друго лице и малко по-късно връщане на придружителя с различен сателит, разказа  Николов. Всъщност за илюзия е употребена единствено персоналната карта на убития. 

В деня на убийството чиновник на Икономическа полиция е приказвал с Александров по сигнал от жена, че домът й може да бъде лишен, заяви шефът. 

Основният претекст за убийството е неуредени финансови връзки. По първична информация жертвата дължала 400 000 евро на някогашен финансов министър, който е татко на един от арестуваните. Задължението датирало отпреди 7-8 години, описа основният комисар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР