толичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели до

...
толичен полицай остана на улицата, след като пожар изпепели до
Коментари Харесай

Полицай остана на улицата, след като къщата му изгоря

толичен служител на реда остана на улицата, откакто пожар изпепели до основи къщата му. Инцидентът е станал в софийското село Чепинци. Огънят е тръгнал от късо съединяване. Мъжът е чиновник в „ Охранителна полиция” в София. Днес няма нищо, с изключение на работния гащеризон, с който е бил облечен, осведомят в предаването

"Около 01:00 часа в нощта на 16-ти против 17-ти септември, до момента в който бях на работа, брачната половинка ми се обади и сподели, че къщата гори. Усетила е дима и е схванала, че пожарът е станал от късо съединяване ", описа Ивайло Йорданов.

"В къщата по това време, с изключение на нея, са били и брат ми с неговото семейство. Звъннали са на 112. Брат ми се е опитал да потуши пожара, само че не е съумял ", сподели още той.

По думите му пожарната е пристигнала относително бързо. Въпреки напъните на пожарникарите, огънят обаче се е увеличен и къщата е изпепелена до основи.

"Нямам различен дом. Това е унаследен парцел от татко ми. За страдание, къщата няма застраховка ", добавя Ивайло Йорданов.

Негови сътрудници към този момент събират пари, с цел да му оказват помощ.

"Изключително съм им признателен. По доста груби калкулации ще ни трябват към 30 000 лв. ", сподели служителят на реда.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР