ТОЛ-а е печатница за пари, изкарвайте си пари. Защо го

...
ТОЛ-а е печатница за пари, изкарвайте си пари. Защо го
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ТОЛ системата е печатница за пари, изкарвайте си пари

" ТОЛ-а е печатница за пари, изкарвайте си пари . Защо го влагаме това. Не може единствено да бъркаме у готовите пари на приходните организации. ".

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на следващото си видео, споделено в обществената мрежа Facebook, снимано до момента в който кара по построяването на Автомагистрала " Европа ". В джипа, каран от премиера, са районният зам.-министър Николай Нанков, вицепремиера Томислав Дончев.

Повод за имитация на Борисов бяха думите на Нанков, който преди злополуката край Своге на 25 август 2018 година бе районен министър. " Много ни е амбициозна работата, само че до момента в който не въведем ТОЛ-а разчитаме главно на положителните доходи на финансовия министър ", сподели Нанков.

" Толсистемата я вкарвайте да се почва тея тирове дет върват да заплащат . Не може да разчитате, аз желая да подвигам следващата година приходите, желая да дадеме повече пари на медицинските сестри ", изясни министър председателят Бойко Борисов.

В колата с изключение на построяването на автомагистрала " Европа " се обсъждаха и други тематики. " Това са социалистите - да похарчат техното, да няма ресурси, да се огледат по-късно и за непознатото и да оставят съсипия . След нас ще остане това ", сподели с горделивост в гласа Борисов.

За измененията в плана за автомагистралата министър председателят сподели: " На Петя Аврамова й кажи. При Горанов (финансовият министър Владислав Горанов - б.р.) няма да ходите докат о не ми дадете плана на мене и би трябвало да се започва неотложно . Чухте немските фабрики какво споделят - разпродадени са всички имоти и стартират разширенията ".

Преди да се разноски из градежа на автомагистралата министър председателят посети цех в индустриална зона Божурище, от където му споделиха, че имат потребност от път.

" Искам да се запознаете с двата плана на Божурище - 5 тира за минута . Ще колабира освен индустриалната зона, само че и Божурище като обитаемо место. Ще се срещнете с обществеността, ще им кажете, че на скорост незабавно ще го сложите . Всички фабрики слагат пътя за достъпа - като падне бариерата - какво става. Най-бързо и ускорено довеждащия път до индустриалната зона би трябвало да го направиш ", сподели министър председателят Борисов към някогашния районен министър Николай Нанков.

" Като дойдат и още по-големите фабрики и тая автомагистрала ще отеснее още преди да сме я построили ", съобщи министър председателят.

По време на видеото Борисов демонстрираше непринудени диалози със строителите. След следващо ръкостискане се чу и глас на човек от пресцентъра, който изяснява на премиера, че на открито е 32 градуса, а в кабината на багериста евентуално температурата е доста по-голяма , на което Борисов отговори, че индивидът работи с въодушевление (в кабината имаше музика), като има заплата . " А и всичката тая техника - това са Данък добавена стойност, Данък добавена стойност ", отговори Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР