Току-що видях документа, с който министърът на здравеопазването - Хинков,

...
Току-що видях документа, с който министърът на здравеопазването - Хинков,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Министър Хинков е решил да преименува болница Проф. д-р Александър Чирков

" Току-що видях документа, с който министърът на опазването на здравето - Хинков, преименува болница " Проф. доктор Александър Чирков " на болница " Света Екатерина ".

Това написа водачът на " ИТН " Станислав Трифонов във фейсбук.

 

Според него никой няма право да оспорва това, което е направил проф. Чирков, с изключение на " дребни, некадърни и жалки завистници, инцидентно сдобили се с власт ".

 

" Пример за подобен човек е министъра на опазването на здравето - Христо Хинков ", безапелационен е Трифонов.

 

През месец юли 2022 година Министерството на здравеопазването реши УМБАЛ " Св. Екатерина " да бъде преименувана на името на проф. доктор Александър Чирков. Мотивите за това бяха, чe по този метод ще бъде почетен приносът на проф. Чирков.

 

" Аз служа си добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да употребявам богат размер от думи. Много богат. И мога добре да се показвам. Втори път пиша нещо през днешния ден, само че в този момент мъчно намирам думи.

Но е по-добре да пиша, да ви осведомявам, да споделя, вербално, колкото и да ми е мъчно да намирам думи, в сравнение с да се подчиня на дивия си темперамент и яростта, която ме обзема, тъй като е по-добре да се управлявам, да съблюдавам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и татко ми. Лека им пръст ", написа още водачът на Има Такъв Народ.

 

" Познавах професор Александър Чирков. Това беше огромна чест за мен. Познавам и огромна част от неговите възпитаници. Това също е чест за мен. Този заслужен човек, който аз назовах " професоре ", " приятелю " е направил толкоз доста за страната ни и за хората. Спасил е толкоз доста животи и се е държал толкоз почтено до края на дните си, че най-малкото, което заслужава е тази болница да носи неговото име. И никой няма право да оспорва това, с изключение на дребни, некадърни и жалки завистници, инцидентно сдобили се с власт.

 

Пример за подобен човек е министъра на опазването на здравето - Христо Хинков. Много ми е мъчно да се въздържам, оправдавам се в случай че съм недодялан, не желая да наскърбявам никого, в действителност целия този безпорядък би трябвало да спре.

 

Правя колкото мога, не ми беше елементарно решението да ги махна предния път, имам поради Кирил Петков, Асен Василев и компания, знаех какво ще стане, знаех какво ще се изсипе върху мен, само че аз знаех, че и това е вярното.

 

Сега, вие виждате резултатът, оня запис, лъжите и най-много чудовищната несръчност, самовлюбеност, безочливост, придирчивост и пренебрежителност на тези хора.Всичко това потвърждава, че съм бил прав.

 

Направо ме изумява, че е допустимо такива хора и производните им, като Христо Хинков, сега да ръководят страната ", добавя Трифонов.

 

" Тъпо е да приказвам някакви обещания и думи, че тези хора би трябвало да си вървят. Това е повече от ясно! И колкото повече го дублирам, толкоз повече ми наподобява на някаква мантра. За това ще кажа единствено, че ще върша каквото мога по въпроса. Понякога мога повече, от време на време по-малко, само че, в последна сметка, нормално съумявам. Благодаря ви, че за следващ път ме изслушахте ", приключва водачът на Има Такъв Народ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР