Току-що получих поисканата от мен оставка на заместник – председателя

...
Току-що получих поисканата от мен оставка на заместник – председателя
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Току-що получих оставката на Борислав Иванов


Току-що получих поисканата от мен оставка на заместител – ръководителя на Столичния общински съвет господин Борислав Иванов.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска във връзка свалянето на украинското знаме от постройката на СОС. Ето какво още показа Георгиев:

" В Тази заран по БТВ разясних събитията от последните два дни, които, за жалост, се трансфораха в спектакъл на парадокса. 

Всичко стартира в сряда, когато „ Възраждане “, отпред с техния водач и сътрудника Борислав Иванов откриха акцията си за локалните избори пред постройката на общината с митинг и следващи опити за събаряне на знамето на Украйна. С митинг започнаха акцията си за локалния избор и „ Спаси София “, отпред с Борис Бонев, които пък използваха димки… За страдание, очевидно занапред ще сме очевидци на такова държание от двете политически обединения. 

Веднага след акциите на сътрудника Иванов, още през вчерашния ден преди обяд внесох отчет с искане за неговата оставка като зам.-председател на Столичния общински съвет, само че и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност. На 27-и октомври чакам този проблем да завърши в залата на съвета, където в действителност би трябвало да намираме решения на значимите за софиянци въпроси, а не да трансформираме общинския съвет в пленник на трагикомични предизборни подиуми на претенденти за спасители на София. София може и заслужава повече ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР