Току що подадох по електронен път заявление за напускане на

...
Току що подадох по електронен път заявление за напускане на
Коментари Харесай

Методи Лалов подаде заявление за напускане на групата на ДБ в СОС

Току що подадох по електронен път заявление за овакантяване на групата на " " в Столичния общински съвет, заяви общинският консултант Методи Лалов в профила си във Facebook.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29943
" Моят ангажимент е към жителите, а политическите обединения постоянно съм разглеждал като инструмент за реализиране на правова и демократична страна. Затова ще продължа да не отстъпвам и пазя спазването на разпоредбите и публичния интерес като общински консултант без принадлежност към политическа група ", показва той.

Методи Лалов беше изключен от партията " Да, България " през предходната седмица.

В заявката за овакантяване, изпратено до СОС, Лалов показва, че считано от през днешния ден, 18 януари, напуща политическата група на общинските съветници от " " в СОС.

На 8 септември 2021 година той е подал оставка като ръководител на тази група, заради разграничение с част от практиките на болшинството в нея, инспирирани и подкрепяни от управленията на партиите в обединението " - обединяване ", написа Лалов. " Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно ръководство на политическа партия " Да, България ", незаконосъобразно беше прекъснато участието ми в партията. С оглед на това към този момент не съществува политическа логичност и съображение да продължа да бъда част от политическата група на " - обединяване " в СОС ", показва в претекстовете си Методи Лалов. Той заявява, че ще продължи да реализира функционалностите си на общински консултант без принадлежност към политическа групировка.

 


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29943  Румъния с максимален денонощен брой на случаите на COVID-19 от три месеца Румъния с максимален денонощен брой на случаите на COVID-19 от три месеца  ОТ Министерство на здравеопазването безапелационни: Няма нито един потвърден случай на сложена ваксина против COVID-19 и смъртен излаз ОТ Министерство на здравеопазването безапелационни: Няма нито един потвърден случай на сложена ваксина против COVID-19 и смъртен излаз  Кърмаче на 2 месеца измежду инфектираните с ковид в Монтанско Кърмаче на 2 месеца измежду инфектираните с ковид в Монтанско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР