Току-що изгледах момента в който любимият храненик на държавата Стъки

...
Току-що изгледах момента в който любимият храненик на държавата Стъки
Коментари Харесай

Симов пита защо Стъки не е обект на интерес от прокуратурата

" Току-що изгледах момента в който обичаният готован на страната Стъки нахлу по време на. Този миг би трябвало да остане в историята. Това са конвулсиите на една отиваща си паразитна каста, която отхвърля да повярва, че България към този момент е друга страна.

Само си представете в какво е трансформирал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един пъклен коктейл от питекантропи, които са си обезпечили персонално богатство на наш тил. И освен това - през днешния ден тези същите до момента в който гледат по какъв начин светът им се разрушава си разрешават такава висша безочливост, че човек несъзнателно се сковава пред тази надменност ", написа журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

" Те са привикнали тъкмо по този начин да се държат - недосегаеми, нагли, отплували в облаците на персоналния си разцвет напълно за наша сметка. Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лв.. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните покупко-продажби на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния възхитителен и затревен пейзаж, на свръхбогатите шефове на лечебни заведения и техните правосъдни плонжове?
 Антон Кутев: ММА бойците изкарват повече пари от политика, в сравнение с от спорт Антон Кутев: ММА бойците изкарват повече пари от политика, в сравнение с от спорт
 „ Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах за какво ММА бойците се занимават с политика. Защото печелят повече от н...

В друга страна обаче вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци подобен като Стъки от дълго време трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на претендент за президент той би трябвало да дава отговори, тъй като безобразията на предходната власт всеки ден излизат като гной, която беше на път изцяло да убие страната. И съгласно някои анализатори това били единствено " думи ".

Това е все едно да наречеш нуклеарния гърмеж " просто пушилка ". Днес виждаме остатъците от страната на Бойко Борисов, които си мислят, че тяхната персонална химера може да продължи, че българското общество ще си затвори очите пред всички тези безобразия и ще ги отмине. Нищо не би трябвало да отминава.

Навремето Янаки Стоилов формулира един превъзходен девиз: " Долу олигархията! Свобода за народа ".

По дяволите, той е бил безобразно прав.

Докато хора като Стъки щурмуват телевизионните студия свободата не е същинска.
 MMA войник с пояснение за какво блъсна полицейска кола и рани служители на реда MMA войник с пояснение за какво блъсна полицейска кола и рани служители на реда
Това е един случай, който се случва много постоянно – в случай че в него не участваха известно лице и профилиран автомобил, надали щеш...

Време е да стане. "

Припомняме, че някогашният ММА войник и претендент за президент Станислав Недков-Стъки провокира скандал, откакто нахлу в студиото на Нова телевизия, до момента в който водещият Виктор Николаев водеше диалог с представителя на държавното управление Антон Кутев.

Ядосаният началник на Федерацията по ММА размахваше документи и искаше думата, с цел да се отбрани по проблема с отпуснатите й непозволено средства.

Вчера Антон Кутев оповести, че Министерството на спорта е раздало непрозрачно към 5 млн. лева По думите му, " Ипон " е получавал пари по програмата за неправителствени организации, макар че е състезателен клуб. Другият състезателен клуб, който е бил финансиран и като неправителствена организация, е Българската федерация по ММА, ръководена на Станислав Недков-Стъки.

Виктор Николаев помоли някогашния ММА войник да напусне студиото, защото Недков бе посетител в утринния блок на Нова телевизия директно преди Антон Кутев и към този момент изрази позицията си. Тъй като Стъки не обърна внимание на Николаев, водещият го заплаши, че ще извика защитата, която да го изведе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР