Току-що беше подписан още един голям договор за наем на

...
Току-що беше подписан още един голям договор за наем на
Коментари Харесай

Адвокатски кантори сменят седалището си по популярния коридор в центъра на града

Току-що беше подписан още един огромен контракт за наем на адвокатска адвокатска фирма на Шесто авеню в центъра на града, което е добра вест за Vornado Realty Trust и необичаен, стеснен лъч светлина за изпадналата в усложнение Trump Organization.

Националната адвокатска адвокатска фирма King & Spalding, наемател на 1185 Sixth Ave. на SL Green на West 47th Street в продължение на две десетилетия, се мести на шест пресечки на север до 1290 Sixth, научи Realty Check.

Vornado е мажоритарен притежател и оператор на кулата от 2,1 милиона квадратни фута. Тръмп държи въздържан дял от 30% по комплицирана договорка от 2007 година с шефа на Vornado Стивън Рот, която включваше и офис постройка в Сан Франциско.

Наемането на 175 000 квадратни фута King & Spalding, обявено от източници, следва новините от Sixth Avenue предходната седмица, че Пол, Вайс са подписали мега-сделка за пренасяне и разширение на 765 000 квадратни фута в 1345 Sixth на Fisher Brothers, оставяйки след себе си 550 000 sf на RXR Realty's 1285 Si...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР