Токсичното въображение на Карл Маркс ражда два типа социализъм. Всички

...
Токсичното въображение на Карл Маркс ражда два типа социализъм. Всички
Коментари Харесай

Любомир Канов, КОД: Италия предизвести края на левите глобалистки утопии, но източният социализъм деградира в путинизъм и неоимперски посткомунизъм - Политика

Токсичното въображение на Карл Маркс ражда два вида социализъм. Всички познаваме източния сатрапски сталински социализъм, който за жалост дегенерира в путинизъм или в неоимпериалистически посткомунизъм. 

Това разяснява доктор Любомир Канов от КОД. Той съобщи още:

В същото време социализмът в западния свят се разви в разнообразни форми на глобалистки прогресивизъм, неотроцкизъм с най-разнообразни деривати и разклонения - под паника климатизъм на Герта Тумберг, придвижвания за правата на разнообразни малцинства и най-много полови, които заплашват да обзет цялото човечество в 64 форми на половост. Освен това расизъм, обвинявания за нацизъм и така нататък

За наслада обаче, в Западна Европа хората последователно стартират да отрезвяват и да се отърват от клишетата на лявата агитация.

Камбаненият звън на края на тези утопии прозвуча от камбанарията на италианските избори. Победилите “Италиански братя ” незабавно бяха оповестени за “крайно десни ”, тъй като всички десни постоянно са “крайно десни ”, а “крайно леви ” някак си в никакъв случай няма. Това дружно с изборите в Швеция, в Полша, в балтийските страни дава вяра, че даже и такава първоначално дребна партия, с 0.1% поддръжка, като “Италиански братя ”, може в последна сметка да завоюва изборите в една от най-големите европейски страни.

Това значи, че КОД даже и първоначално да получава дребна поддръжка, поради страха “да не се загуби ” гласа на гласоподавателя, в последна сметка ще осъществя задачите си - да бъде обединител на същинските десни, да бъде катализатор за образуване на мощна десница в България, която да поеме отговорността за ръководството на страната ни.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР