Токсичните хора действат противно на всяка нормална човешка логика. Някои

...
Токсичните хора действат противно на всяка нормална човешка логика. Някои
Коментари Харесай

Всеки от нас е нещо средно между петте човека, с които прекарва най-дълго време

Токсичните хора работят обратно на всяка естествена човешка логичност. Някои от тях нямат никаква визия за отрицателното въздействие, което имат върху близките, а други наподобява извличат наслаждение от това да нервират другите.

Колкото и значима да е способността да контактувате обикновено с разнообразни видове хора, настина токсичните персони са не заслужават вашето време и сила. Токсичните хора основават ненужно напрежение и стрес на работното място и непрекъснато търсят борби и спорове със своите сътрудници.

Някои хора споделят, че всеки човек е нещо приблизително сред петте души, с които прекарва най-вече време. Ако даже един от тях е токсична персона, то напълно скоро ще усетите по какъв начин той ви дърпа обратно и спъва вашето развиване.

За страдание, няма по какъв начин да се дистанцираме от токсичните хора, преди да разберем кои са те. Номерът е в това да разграничите елементарните дразнители и досадните сътрудници от тези хора, които в действителност основават токсична атмосфера, било то на работното място или в персоналния ви живот. Това са 10 вида токсични хора, от които би трябвало да се пазите непременно:

1. Клюкарите

Както е споделила Елионор Рузвелт: „ Великите разискват идеи; умните разискват събития; а дребните мозъци разискват хора. “

Клюкарите изпитват наслаждение от несполуките на другите. Пускането на смешки на гърба на ваш сътрудник или другар може от време на време ви се коства като добра концепция, която да разведри ситуацията, само че с течение на времето тези закачки се изтъркват и се трансформират в в действителност обидни и нездравословни за останалите. Огледайте се към себе си - има прекалено много положителни и забавни хора, от които може да научите доста, вместо да си губите времето с тези, които не пропущат опция да злорадстват зад тила на другите.

2. Прекалено прочувствените хора

Някои хора просто нямат никакъв надзор върху личните си страсти. Те непрестанно си изпускат нервите и ви натоварват със личните си проблеми. Много постоянно тези хора упрекват всички останали за това, че се усещат зле, без в никакъв случай да търсят повода в себе си. Раздялата с темпераментните хора е изключително сложна, защото тяхната липса на надзор върху страстите им ви кара да им съчувствате и от време на време даже сами да обвинявате себе си, че не им помагате задоволително с техните проблеми. В последна сметка обаче тези хора гледат на своите близки и познати като на кошче, в което да изливат своите негативни емоции и комплекси. Спестете си това натоварване.

3. Вечните жертви

Жертвите са сложни за различаване, защото в началния стадии на връзките ни с тях ние сме съпричастни с техните проблеми. С течение на времето обаче излиза наяве, че тяхната „ потребност от внимание “ е непрекъсната. Жертвите отхвърлят да поемат каквато и да е било отговорност за личните си дейности и трансформират всяка дребна пречка в непреодолимо затруднение. Те не гледат на компликациите и неуспехите като на нещо, от което да си вземат поучения, а като на опция да си измислят някакво опрощение или опрощение за личната си непросветеност. Както се споделя: „ Болката е неизбежна, само че страданието е въпрос на избор "

4. Егоцентриците

Егоцентриците могат да унищожат изцяло вашето самочувствие с безразличието, което демонстрират към всичко, което казвате и вършиме. Може да разпознаете егоцентриците по това, че когато контактувате с тях имате възприятието, че си говорите самичък. Причината за това се крие в техния метод мислене, който слага тяхното „ аз “ на върха на стълбицата и омаловажава всичко, което останалите имат да кажат. Егоцентриците мислят че знаят и могат всички и че останалите няма на какво да ги научат. Тяхното внимание може да бъде привлечено само с похвали и похвали. За тях вие сте просто инструмент, който да надува в допълнение тяхното его.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР