Токов удар при риболов в село Писанец е убил русенския

...
Токов удар при риболов в село Писанец е убил русенския
Коментари Харесай

Диджеят Николай Димов е загинал от токов удар 


Токов удар при лов на риба в село Писанец е умъртвил русенския преподавател и диджей Никoлай Димов, който години наред надъхваше с музика запалянковиците на русенския футболен клуб Дунав, осведоми varna24.bg

По-рано от отбора от Втора лига оповестиха тъжната вест за кончината му, съобщавайки, че DJ Zmay (диджей Змей) е умрял при безразсъден случай.

Полицията в Русе осведоми за нещастието, разкривайки детайлности:

„ На 4 март в 15,27 часа посредством тел. 112 е получено известие, че в региона на Рибарски комплекс за състезателен лов на риба в село Писанец, при допир с рибарска въдица до контактната електрическа мрежа, е умрял на място мъж от Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, като при осъществения оглед е открито, че причина за случая е допир до контактната електрическа мрежа, преминаваща паралелно на водоема в с. Писанец, с 8-метрова карбонова телескопична въдица марка „ Poke “.

По тялото на мъжа са открити ясни изгаряния в региона на дясна длан и ляв низък крак в региона на ходилото.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.127, ал.1 от Наказателен кодекс до правене на съдебно-медицинска експертиза, доказваща аргументите за гибелта на лицето “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР