Токио трябва да проведе отложените за 2021 г. Олимпийски игри

...
Токио трябва да проведе отложените за 2021 г. Олимпийски игри
Коментари Харесай

Япония настоява за провеждане на Олимпийските игри „на всяка цена“

Токио би трябвало да организира отсрочените за 2021 година Олимпийски игри „ непременно “, имайки поради подготовката на спортистите и всички останали, ангажирани с форума. Това съобщи по време на конференция японският олимпийски министър Сейко Хашимото, представена от „ Киодо “.

„ Мисля, че би трябвало да проведем игрите непременно. Искам да концентрираме напъните си върху ограниченията против ковид “, означи тя.

Японската държавна комисия, натоварена със задачата да формулира със стъпки за противопоставяне на пандемията от COVID-19, ще организира серия от съвещания за обезпечаване на безвредно осъществяване на Олимпийските игри, стартирайки от през днешния ден.

Подобно мнение в своя изява показа и губернаторът на Токио, Юрико Койке. „ Трябва да продължим напред с игрите през идващото лято непременно “, съобщи тя.

По-рано тази седмица вицепрезидентът на Международния олимпийски комитет, Джон Коутс, даде обещание, че най-очакваният състезателен конгрес „ ще се организира с или без Коронавирус “ по проект, стартирайки от 23 юли идната година. Началото на Параолимпийските игри е на 25 август.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР