ТОКИО (AP) — Висшият говорител на правителството на Япония изрази

...
ТОКИО (AP) — Висшият говорител на правителството на Япония изрази
Коментари Харесай

Япония изразява загриженост относно това, че Osprey продължават да летят, тъй като се появяват някои подробности за катастрофата

ТОКИО (AP) — Висшият представител на държавното управление на Япония изрази угриженост в петък, че американските военни не престават да летят със самолети Osprey в страната, без да дават съответна информация за сряда съдбовна злополука.

Един член на екипажа почина, а други седем са в неопределеност след злополуката край южна Япония, се споделя в изказване в петък от командването на специфичните интервенции на Военновъздушни сили. Един комплект остатъци е изваден, споделиха Военновъздушни сили.

Издирването на самолета и изчезналите членове на екипажа продължава, сподели командването.

„ Операциите по търсене и избавяне се състоят от композиция от въздушно, незадълбочено и подповърхностно търсене на вода и брегова линия в покрайнините на Якушима, Япония, с цел да се локализират членовете на екипажа “, сподели командването.

Причината за злополуката в сряда, която се случи по време на задача за образование, към момента се проверява. Издирвателните интервенции се разшириха в петък с спомагателен боен личен състав на Съединени американски щати, който се прис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР