ТОКИО (AP) — Някога обичана звезда на японския тенис на

...
ТОКИО (AP) — Някога обичана звезда на японския тенис на
Коментари Харесай

Японска звезда на тенис на маса постигна споразумение с бившия, докато парламентът разглежда законопроект за съвместно попечителство

ТОКИО (AP) — Някога обичана звезда на японския тенис на маса сподели в петък, че е постигнала съглашение с някогашния си брачен партньор, тайванец звезда в спорта, поставяйки завършек на шумна борба за попечителството над 4-годишния им наследник.

Този ход идва в миг, когато Народното събрание на Япония разисква законодателство за въвеждане на двойна система за настойничество след сходни нашумели каузи за настойничество, заведени от задгранични съпрузи против японски дами.

„ От в този момент нататък, ще си подпомагам с господин Чианг при развъждането на нашите деца “, сподели Ай Фукухара на конференция, обявявайки, че тя и някогашният брачен партньор Чан Хунг-чие са постигнали съглашение по отношение на попечителството над сина им.

Тя се поклони надълбоко и си потегли, без да зададе никакви въпроси, оставяйки двамата й юристи да го създадат от нейно име, дружно с техните сътрудници, представляващи Чан.

Фукухара съобщи сина им на Чанг, с цел да живее в Тайван, където щерка им към този момент се основава, споделиха юристите. Бившата двойка е по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР