ТОКИО (AP) — Daihatsu, подразделение на японския автомобилен производител Toyota

...
ТОКИО (AP) — Daihatsu, подразделение на японския автомобилен производител Toyota
Коментари Харесай

Производителят на малки автомобили Toyota Daihatsu затваря заводи в Япония по време на разследване на фалшиви тестове за безопасност

ТОКИО (AP) — Daihatsu, поделение на японския авто производител Toyota Motor Corp., затвори индустриалните линии във всичките си четири заводи в Япония до момента в който чиновници на транспортното министерство проверяват несъответствуващи проби за документи за сигурност.

Спирането от вторник идва седмица откакто Daihatsu Motor Co. разгласи, че стопира всички доставки на транспортни средства в и отвън Япония, откакто откри погрешно тестване, включващо 64 модела. Това накара чиновници на транспортното министерство да стартират по-задълбочено изследване на проблемите, които явно не престават от десетилетия.

Очаква се прекъсването да засегне хиляди производители на авточасти и техните чиновници в евентуален удар върху локалните стопански системи.

Нередностите при тестванията за сигурност по-рано тази година провокираха без значение следствие на групата, което откри необятно публикувани и систематични проблеми в Daihatsu. Това е последното от нарушаванията на сигурност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР