Токио — Проучване, проведено в Япония, показва, че сушито е

...
Токио — Проучване, проведено в Япония, показва, че сушито е
Коментари Харесай

Уасаби, любимо на сушито, се свързва с „наистина значително“ повишаване на паметта, открива японско проучване

Токио — Проучване, извършено в Япония, демонстрира, че сушито е освен това от здравословна доза риба и водорасли. Изследователи от университета Тохоку откриха, че уасабито, тази пикантна зелена фалшификация, която обичайно се намазва върху ядене със сурова риба, усъвършенства както краткосрочната, по този начин и дълготрайната памет.

Руи Нучи, водещ откривател на проучването и доцент в от Института за развиване, стареене и рак на учебното заведение, споделиха пред CBS News, че резултатите, въпреки и основани на лимитирана извадка от субекти без предшестващи здравословни проблеми, надвишиха упованията им.

„ От по-ранни изследвания върху животни знаехме, че уасабито оказва здраве изгоди ", сподели той в изявление от офиса си в североизточна Япония. „ Но това, което в действителност ни изненада, беше трагичната смяна. Подобрението беше в действителност доста. “

кадърен да убива пренасяни с храна патогени като E-coli и стафилококи, до момента в който усетът и ароматът му допълват морските блага.

Специалист по пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР