Ток за всички ще има, но ще има и фалити

...
Ток за всички ще има, но ще има и фалити
Коментари Харесай

Ток за всички ще има, но бизнеси ще фалират, предупреди министърът на икономиката

Ток за всички ще има, само че ще има и банкрути на бизнеси. Тази позиция изрази пред Нова тв министърът на стопанската система Никола Стоянов.

Той сподели, че е мъчно за служебно държавно управление да взема основни решение, само че кабинетът взема такива . Според Стоянив в този момент сме в пика на инфлацията. Повече от още 1-1,5% нямало да се вдигне инфлацията. У нас инфлацията е двойно по отношение на тази в общността, както изясни министърът. Той чака спад на цените на горивата и газа .

Икономическият министър счита, че в идващия месец-два ще забележим поевтиняване на горивата . Много са факторите за високите цени, съгласно него. Може би има презастраховане на разнообразни равнища, счита Никола Стоянов. Икономиката ни е най-зависима от Европейски Съюз. 60-70% от продукцията ни отива за Европейски Съюз. Той поддържа глобите против Русия.

Относно конфликтите с Корнелия Нинова той сподели: " Когато виждам документи, няма по какъв начин да мълча ". Във войни сред президента и Корнелия Нинова няма по какъв начин да се въвличам, акцентира Стоянов. Той посочи, че няма персонална вендета с Корнелия Нинова , просто тя била министър на стопанската система преди него. Ако Румен Радев беше преди мен министър, в случай че е правел такива неща и него щях да подгоня, посочи той.
 Калоян Методиев: Никола Стоянов е назначен да прави мръсната работа преди изборите
Калоян Методиев: Никола Стоянов е назначен да прави мръсната работа преди изборите

Бившият шеф на кабинета Нинова не е склонен с Никола Стоянов за положението на държавните оръжейни предприятия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР