Toj посочва, че мнозинството от партиите на ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС

...
Toj посочва, че мнозинството от партиите на ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС
Коментари Харесай

Eмил Соколов: В парламента има две мнозинства frognews.bg

Toj показва, че болшинството от партиите на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и БВ може да се дефинира като това на статуквото. Според анализатора то е в отбрана на хартиени бюлетини и на Гешев. По този метод се саботира антикорупционният закон.

 

Мнозинството от ГЕРБ-СДС, Продължаваме промяната и Демократична България. То се сплотява към тематиката за евроатлантизма. Характеризира се с поддръжка за снабдяване на оръжие за Украйна, както и въпросите, свързани с НАТО и Европейския съюз.

 

Според Соколов Възраждане са: „ патерица ”, която се пази за по-късно и сега не взе участие на никое място. ”

 

Анализаторът задава риторичен въпрос: „ Има ли смисъл от държавно управление на евроатлантическото болшинство?! ” Отговорът е явен: няма! Тъй като, продължава специалистът, „ по този метод ще се легитимира скритата коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ Български напредък ”, които ще саботират всяка смислена промяна в България. ” А през това време Бойко Борисов поставя старания да възвърне и почисти „ имиджа си на евроатлантик пред Европа ”.

 

Соколов е безапелационен, че е малко евентуално да има държавно управление, само че в случай че въпреки всичко то се образува, би трябвало да е от четирите партии: ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ Български напредък ”, които издигнаха кандидатурата на Вежди Рашидов за Председател на 48-я парламент. Необходимо е те да понесат отговорността за решенията, които взимат, а не Продължаваме промяната и Демократична България.

 

Eмил Соколов показва, че сформиране на евроатлантическо държавно управление от ГЕРБ-СДС, Продължаваме промяната и Демократична България, е обречено по хипотеза, защото то няма да може да реализира нито една смислена промяна в България. В този случай то ще бъде употребявано само за заслон, с цел да се прикрият номерата на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

 

Соколов дефинира, че евроатлантически решения могат да се взимат и без присъединяване в държавно управление, тъй като пободен сюжет цели само реабилитация на облика на ГЕРБ-СДС в обществото и електорално сриване на Продължаваме промяната и Демократична България.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР