“Тогава имаше международно разследване за трафик на жени, принудени да

...
“Тогава имаше международно разследване за трафик на жени, принудени да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неин депутат–касичка?

“Тогава имаше интернационално следствие за трафик на дами, принудени да проституират, като 6 самостоятелни един от различен източника осведомиха, че има политик от Българска социалистическа партия в схемата. Но ГДБОП потули случая, по който има задоволително изявления. Прокуратурата също е пас ”, написа още “19 минути ”.

 

Според непотвърдена публично информация въпросният народен представител е 69-годишният Петър Кънев, прочут и като главен спонсор на Корнелия Нинова. Легендите за навиците на Кънев се носят от години-включително, че имал кодова имитация “Дънки номер 14 ”, когато поръчвал девойки на въпросната възраст.

Въпросите са два:

 

1.

С какво съображение Корнелия Нинова и близкият й Калоян Методиев четат морал, откакто самите те са забъркани в редица дейности, противоречащи на всички писани и неписани закони на морала, законите и етичното държание?

 

2.

Ще посмее ли Прокуратурата да проверява депутата-касичка на Корнелия Нинова, откакто има неоспорими доказателства и десетки показания на очевидци за дейностите на близо 70-годишният Петър Кънев? Или това дело ще остане на “трупчета ”?

Източник: tribune.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР