Тодоров подаде оставка като народен представител в понеделник. Очаква се

...
Тодоров подаде оставка като народен представител в понеделник. Очаква се
Коментари Харесай

Такова Чудо Го Има Само У Нас! Пълен Обрат За Оставката На Антон Тодоров! Тотален Медиен Скандал!

Тодоров подаде оставка като депутат в понеделник. Очаква се тя да бъде гласувана в пленарна зала в сряда.

" Нямаме извънредно решение по какъв начин ще се гласоподава. Нека да преспим довечера. Колегите ще гласоподават по съвест ", съобщи пред публицисти след съвещанието на групата зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя изясни, че са изслушали претекстовете на Тодоров. " Имаше диспути. Колегите го поддържаха извънредно доста и благодариха за работата дружно ", уточни тя. По думите й Тодоров ще има опция да се развие в ново амплоа, където ще бъде доста потребен.

Тодоров благодари на сътрудниците си от ГЕРБ. " Срещнах извънредно огромна поддръжка, която откровено ме развълнува ", разяснява той и добави, че е удостоверил желанието си да напусне Народното събрание.

" За да бъде спряно това интензивно мероприятие, би трябвало в един миг да се изкопае трап, т.е. " снежната топка " на клеветата, " снежната топка " на черния пиар умира, когато попадне в рова на истината и на достолепието ", разяснява той.

" Най-голямата ми вътрешна драма е, че това интензивно мероприятие попречи да се извади като необикновен акцент размазващата победа на ГЕРБ в неделя ", добави Тодоров. Той предвижда, че това е " началото на края на Българска социалистическа партия " и социалистите ще изгубят локалните и евроизборите.

От 1 октомври бяха увеличени пенсиите, това също беше смачкано около този изцяло фиктивен скандал, сподели още Тодоров.

Попитан дали съжалява за думите си към журналиста Виктор Николаев, Тодоров съобщи, че няколко пъти е споделил, че му се извинява. " Доколкото имам персонално информация, той е на напълно друго мнение от това, което всеобщо беше изказано - че е бил застрашен ", добави той.

" Така или другояче, мероприятието е свършено. Не споделям, че съм жертва. Никога през живота си не съм се чувствал като жертва. И в случай че някой си мисли, че ще спра, няма да спра дотук ", сподели още той.

Преди съвещанието на групата на ГЕРБ Тома Биков съобщи, че изявлението на Тодоров към Виктор Николаев не е било уместно. " След като е решил, че подава оставка, това е един доста сериозен стандарт на държание ", добави Биков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР