Тодорка Генчева Генчева е временният кмет на Столетово. Тя бе

...
Тодорка Генчева Генчева е временният кмет на Столетово. Тя бе
Коментари Харесай

Избраха Тодорка Генчева за временен кмет на Столетово

Тодорка Генчева Генчева е краткотрайният кмет на Столетово. Тя бе определена единомислещо от Карловския общински съвет на съвещание нощес. Съветниците се събраха особено за това, те изчакаха да изтече законният период от 72 часа, преди който досегашният постоянно определен кмет Тодор Иванов подаде оставка пред Общинската изборна комисия.

Иванов отсъства от работа през февруари, той обаче не се появи нито на 3 март, когато Столетово празнува тържествено националния празник и своя патрон ген. Николй Столетов, нито в идващите дни. Кметството не бе в положение да обслужи изцяло  жителите на селото и назря скандал. Тръгнаха клюки, че кметът е по бизнес в чужбина, даже че е бил задържан в Германия.

Временният кмет Тодорка Генчева до момента бе старши експерт по административно обслужване в кметството. Тя  ще остане отпред на селото до момента в който определеният  на частични избори кмет постави клетва пред Общинския съвет. Насроването на такива избори е в правоощията на президента на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР