Тодор Тагарев прие оставката на съветника си Мустафа ЕминМинистърът на

...
Тодор Тагарев прие оставката на съветника си Мустафа ЕминМинистърът на
Коментари Харесай

Тагарев прие оставката на съветника си Мустафа Емин

Тодор Тагарев одобри оставката на съветника си Мустафа Емин
Министърът на защитата Тодор Тагарев одобри оставката на своя консултант Мустафа Емин.

Решението на Емин пристигна, откакто в края на август избухна скандал след Facebook обява на здравна сестра на спешната болничното заведение „ Пирогов “, в която се твърди, че Мустафа Емин се е държал надменно и е изискал дете от шокова зала да бъде изведено, с цел да влезе неговото.

Съветникът на министър Тагарев е посетил незабавната болница поради рана на главата на 2-годишния му наследник. Тъй като се е наложило да чака лекарите първо да се погрижат за дете в шокова зала, той е вдигал кавги и е заплашвал.

Без да минава през регистратурата, Емин непосредствено се отправил към кабинет №111, където чакали 4-5 индивида ”, написа в пояснения на шефа на сигурността на болничното заведение. В 19,45 ч. Емин към този момент “припряно отваря вратата ” на кабинета. Пет минути по-късно те влизат вътре и излизат минута по-късно, насочвайки се към други два кабинета, през които също минават до 20,30 ч., когато идват пред противошоковата зала, посочили още камерите. Виждало се и по какъв начин Емин три пъти звъни на звънеца на шоковата зала, а здравна сестра и мъж беседват с него.

“През цялото време детето на Емин тича, гони се със сестричката си и така нататък ”, посочили още камерите съгласно изказванията на шефа на сигурността на “Пирогов ”. Същото изказване участва и в показанията на един от лекарите от шоковата зала, който е излязъл да приказва със съветника на военния министър.

Раната на детето на Мустафа Емин не е кървяла и детето е било умерено, твърди лекарят.

Шефът на болница „ Пирогов “ Валентин Димитров изясни, че 3 пъти е прекъсвана работата на лекарите в шокова зала, които спасявали живота на друго дете.

Миналата седмица Тагарев съобщи, че е изслушал Мустафа Емин и версията му се разминавала с тази на болничното заведение. Военният министър сподели, че ще вземе решение дали да в профил съветника си, откакто изгледа и записи от камери, написа bTV.

На 5 септември Мустафа Емин подаде оставка от позицията консултант в политическия кабинет на Тодор Тагарев, с цел да „ се приключи офанзивата против него и държавното управление “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР