Тодор Тагарев е абсолютно неподходящ за министър на отбраната. Това

...
Тодор Тагарев е абсолютно неподходящ за министър на отбраната. Това
Коментари Харесай

Нинова: Тагарев е абсолютно неподходящ за министър на отбраната

" Тодор Тагарев е безусловно несъответствуващ за министър на защитата ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

Нинова отговори на министъра на защитата, който уточни, че има политически сили, които са си служили с дезинформационна акция, която е довела до отлив на курсанти.

" Днес разбрах, че с едно изявление срещу войната в Украйна, за прекъсване на огъня и за търсене на мирни договаряния за неутралитет на България във връзка с войната в Украйна, съм станала лична причина за некомплекта в българската войска. Изказване, направено през юни 2023г. за некомплект, който съществува от най-малко 15 години. Това звучи като анекдот и то е анекдот ", уточни тя.

Започнаха парламентарните диспути в Народното събрание по отношение на втория избор на съмнение към кабинета за несправяне на държавното управление в бранш " Отбрана и сигурност ", който е импортиран от " Българска социалистическа партия за България ", с подписите на " Възраждане " и " ИТН ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР