Тодор Огнянов по известен като Тошо Куката ще направи нов

...
Тодор Огнянов по известен като Тошо Куката ще направи нов
Коментари Харесай

Тошо Куката по стъпките на Тротинетката и Чеченеца – иска на свобода

Тодор Огнянов по прочут като Тошо Куката ще направи нов опит да апелира мярката си за неотклонение „ задържане под стража ” с вярата да бъде пуснат на независимост. Подобно на „ сътрудниците ” си Емили Тротинетката и Чечена, които към този момент са на независимост, инфлуенсърът е внесъл, посредством юриста си, искане в Районен съд за изменение на настоящата все още мярка за неотклонение „ задържане под стража ” в по-лека такава.
Прочетете още
Заседанието е планувано за петък 31 май в Пловдивския областен съд.

Припомняме, че трите Tik Tok звезди Чеченеца, Тошо Куката и Емили са привлечени като обвинени за това, че на 03 април 2023 година в гр.Пловдив, като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили момче със характерни потребности да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

Тримата го развеждали на мотив на последния етаж в мол " Пловдив ". Давали му команди " лай ", " донеси " и очаквали от него съответстващо държание. Случката, която е снимана на видео, провокира бурна реакция в обществото и последваха ограничения от страна на управляващите. 

На 18 май Емили Тротинетката беше освободена дефинитивно от ареста с мярка за неотклонение „ гаранция ” от 1500 лв.. На 25 май и другият участник в скандалното видео - Чеченеца, също беше пуснат под гаранция от 1500 лв.. Дали магистратите ще освободят и Тошо Куката, няколко дни преди края на законовия период за внасяне в съда на обвинителен акт – ще разберем в петък.

Дори и да не бъде пуснат с по-лека мярка за неотклонеие, ако до 5 юни от прокуратурата не внесат обвинителен акт против тримата инфлуенсъри, то Тошо Куката би трябвало да бъде освободен, тъй като тогава изтича двумесечният период за привършване на досъдебното произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР