Тодор Неделев ще излезе титуляр за Ботев (Пловдив) за първи

...
Тодор Неделев ще излезе титуляр за Ботев (Пловдив) за първи
Коментари Харесай

Ботев с Неделев ще покоряват стадиона под Вола

Тодор Неделев ще излезе титуляр за Ботев (Пловдив) за първи път от осем месеца насам. Очаква се 28-годишният техничар от Белозем да поведе офанзивата на канарчетата при гостуването им на Ботев (Враца). Двубоят на стадиона под връх Вола е довечера от 21:00 часа и с него ще бъде затворен четвъртия кръг в ефбет Лига. Мачът несъмнено крие здрава конспирация, защото при избрани условия спечелилият може даже да оглави краткотрайното класиране в А група.

Ботев (Пловдив) стартира акцията много по-добре от метода, по който приключи предходната. “Канарчетата” към този момент имат две победи на сметката си против Пирин (2:1) и Славия (1:0), само че позволиха и едно проваляне с 0:2 от Черно море. Вижда се обаче, че тимът има капацитет и всички се надяват той да се развие в хода на сезона.

Интересното е, че салдото сред тези тимове в исторически проект е много подравнен. Канарчетата имат леко преимущество от 26 победи, 13 равенства и 22 загуби. Врачани обаче са много безапелационни на собствен терен с 20 триумфа, 4 ремита и едвам 6 провали.

Наставникът на жълто-черните Азрудин Валентич се чака да заложи на Аргилашки под рамката и пред него триото Работов, Супрайен и Генев. Минков и Току ще са двамата халф-бекове, а Мертенс и Рабей ще движат играта в средата на терена. Неделев ще бъде в ролята на плеймейкър, а Бароен и Маркиньос ще работят в предни позиции.

efbet Лига, 4 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Николов, Ничев, Миланов, Христов, Георгиев, Бауренски, Тодоров, Василев, Маринов, Бабунски

БОТЕВ (ПЛОВДИВ): Аргилашки, Работов, Супрайен, Генев, Минков, Току, Рабей, Мертенс, Неделев, Бароан, Маркиньос

Стадион: “Христо Ботев”, Враца

Съдия: Волен Чинков

Начало: 21:00 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР