Тодор Неделев е номер едно и на Пресклуб България за

...
Тодор Неделев е номер едно и на Пресклуб България за
Коментари Харесай

Неделев: Надявам се Самуилов да се върне в Ботев , желая успех на Локо срещу Тотнъм

Тодор Неделев е номер едно и на Пресклуб " България " за август. На награждаването халфът призна, че е имал диалози с Трабзонспор за трансфер.

Звездата на Ботев (Пловдив) пожела триумф на Локо (Пд) против Тотнъм в Лига Европа.
 Снимка 495988
Източник:

" Всички награди, които получавам, са с помощта на моите футболисти и треньори - освен в Ботев, само че и в националния тим. Пожелавам си да спечелим няколко мача с Ботев, тъй като в действителност се нуждаем от победи. Винаги съм споделил, че в случай че има оферта, която устройва мен и клуба, ще седнем да приказваме. Ако се наложи, можем да стигнем до това.
 И Ботев (Пловдив) не съумя да превземе крепостта на Царско село
И Ботев (Пловдив) не съумя да превземе крепостта на Царско село

Двубоят приключи 0:0

Но се надявам господин Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър тим. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация желаеме господин Самуилов да се върне. Защото, до момента в който беше той, всичко беше наред. А и тимът не играеше толкоз зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или доста това оказва въздействие.
 Снимка 495986
Източник:

Отборът на Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. Говорехме, че като свърши края на сезона ще седнем да преговаряме. Три-четири дни преди баража със Славия ми се обади управител да ми каже, че Трабзон се е отказал. Четох, че аз съм отказал. Ако ми оферират тези пари, които се писаха, няма по какъв начин да ги откажа освен аз, само че и всеки различен футболист. Продължавам напред. Всичко е допустимо. Чакаме оферта и в случай че пристигна, ще преценим.
 Разкриха отговорностите на Ботев (Пловдив)
Разкриха отговорностите на Ботев (Пловдив)

В понеделник ще има огромна среща на почитателите на отбора

Започнахме по най-хубавия метод с победа над Локомотив. После загубихме три мача в последните минути. С ЦСКА в 92-ата, с Берое - в 89-ата минута. В Ботев губим три мача в последната минута, в националния губим точки в последните минути. Надявам се това да е за последно, тъй като не е прелестно. Това се случва и поради липса на шанс, и поради отмалялост. Насъбраха се много мачове - в един е липса на шанс, в различен не ни стигат силите. Не можахме да се оправим. В идващите срещи би трябвало да сме съсредоточени до последния съдийски сигнал.
 Съдбоносна среща на
Съдбоносна среща на " Коматево " довечера

Организатори са Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев (Пд) и Обединени фракции Bultras

В София всички играят мъчно. Надявам се да създадем добър мач и да отстраним Унгария. Всички мечтаем да играем на Европейско. Щеше да е добре, в случай че имахме стадион. Едно е да играеш пред 3000, а напълно друго пред 20 000 фенове. Аз съм го изпитвал. Надявам се напълно скоро да се построи стадион, тъй като всички почитатели мечтаят за това.

Тотнъм в Пловдив? Това е огромен авторитет да пристигна подобен тим, с подобен треньор в България. Мога да пожелая триумф на Локомотив. Футболистите не би трябвало да се тормозят, а да играят ", прикани Неделев.
 Тодор Неделев е номер едно за месец август
Тодор Неделев е номер едно за месец август

Неделев изпревари единствено с една точка нападателя на Черно море Матиас Курьор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР