Тодор Неделев е все по-близо до официалното си завръщане в

...
Тодор Неделев е все по-близо до официалното си завръщане в
Коментари Харесай

Неделев: Ще съм най-щастлив, ако се върна на новия стадион

Тодор Неделев е все по-близо до формалното си завръщане в игра.

„ Чувствам се доста добре. От няколко седмици упражнявам наедно с тима. Надявам се, че всичко е към този момент зад тила ми ", уточни звездата на Ботев (Пловдив).

" Януари ще стартира подготовка и се надявам през февруари да бъда на терена за подновяването на шампионата. Първите седмици упражнявах с тима, само че когато имаше занимания с единоборства излизах. Разликата е, че нося каска. Свикнах с нея, към този момент много време я нося. Няма никакъв проблем. Тя е лека и комфортна и не ми пречи да играя с нея. Нося я само на подготовка, към час и половина, според от продължението на заниманието. Нямам никакво терзание да блъскам топката с глава, или при единоборства. В началото съотборниците ми ме пазеха повече. Не споделям, че в този момент не ме пазят, само че стартирам да влизам все по-смело, с цел да привикна с игровата конюнктура “, добави националът.

„ Чухме се с доктор Шота преди няколко седмици. Тогава направих скенер на главата, с цел да забележим по какъв начин върви възобновяване и всичко е наред. С докторите преценихме да не играя в мачовете, които остават до края на годината, а през януари да стартира. Най-важното е да си върна формата. Ако преценяват и ме поканят от националния тим, постоянно ще се отзова.  Важното е националният ни тим да побеждава и да натрупа самочувствие. Ето, нощес записаха трета поредна победа при новия треньор Младен Кръстаич. Доста съм гладен за триумфи. Искам да стартира да оказвам помощ на Ботев да играе добре още веднъж и да печели точки. Надявам се да оказа помощ и да се изкачим по-нагоре в класирането. Ще бъда най-щастливият човек, в случай че завръщането ми се реализира на стадион „ Христо Ботев “. Близките ми към този момент са спокойни и щастливи. “

Относно идния Мондиал в Катар, Неделев съобщи:

„ Ще виждам всички мачове. Имам два любимеца за Световното – Бразилия и Аржентина. Може да има и изненади, само че считам, че това са двата най-хубави тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР