Тодор Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-София. Той поема

...
Тодор Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-София. Той поема
Коментари Харесай

Тодор Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-София

Тодор Кръстев е новият регионален координатор на ГЕРБ-София. Той поема поста от Цветомир Паунов, който остава административен секретар на Политическа партия ГЕРБ. Промяната е след решение на ИК на ГЕРБ, което Паунов заяви по време на среща на ГЕРБ-София.

Цветомир Паунов благодари на всички за поддръжката и положителната работа през всичките тези години. "В момента в София няма различен екип, политическа мощ или партия, която да е свършила толкоз доста работа. Оставям структурата в положителни ръце. Сигурен съм, че Тодор Кръстев ще се оправи с виновната задача ", разяснява Паунов и показа, че след рокадата ще може да се концентрира напълно върху своята организационна активност в страната.

Цветомир Паунов: Зад анти-ГЕРБ фронта стоят стопански ползи

От своя страна Тодор Кръстев благодари за гласуваното доверие. "Ако не сме екип, ще ни бъде мъчно. Трябва да сме дружно в този миг. Трябва да надграждаме, да се променяме, да продължаваме да работим. Структурата се намира в отлична кондиция, а положителните резултати до този миг единствено ме стимулират да работя неуморно като регионален координатор ", уточни Кръстев.

Кметът на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова пожела триумф на Тодор Кръстев. "В момента нашите съперници целят дестабилизация на страната и провал на всичко, за което работим. Това са политически борби от сили, които няма да доведат до нищо положително, нито за хората, нито за страната ", разяснява кметът Фандъкова, представена от пресцентъра на ГЕРБ.

Красен Кралев: Свидетели сме на опит за държавен прелом с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев бе безапелационен, че редицата необратими стратегически планове, осъществени от държавното управление, стоят в основата на офанзивите против кабинета. По думите му партиите, представящи се за опция на ГЕРБ, към този момент са били във властта, като следствията за страната всякога са били пагубни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР