Тодор Живков критикуваше БСП. Там винаги е имало течения. Предлагали

...
Тодор Живков критикуваше БСП. Там винаги е имало течения. Предлагали
Коментари Харесай

Жени Живкова: Вече не ми тетежи фамилията на семейството

Тодор Живков подлагаше на критика Българска социалистическа партия. Там постоянно е имало течения. Предлагали са ми да поддържам едно или друго, само че съм отказвала. Жан Виденов пристигна при дядо, когато към този момент не беше министър председател. Живков му сподели, че е трябвало да го направи до момента в който е бил във властта. Всички идваха при него - Виденов, Доган, Волен Сидеров... ", описа внучката на Тодор Живков Жени в изявление за Нова тв.

" Сега към този момент семейството ми не ми тежи, само че когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на президента. Всички ми се радваха и това още повече ме притесняваше ", споделя надарената дизайнерка.

Тя е безапелационна, че е имала хубаво детство и фамилията й не я е ограничавало в контактите й с другари и съученици.

" Оттогава ми останаха и някои другари, измежду които е и Сергей Станишев ", споделя Живкова.

Тя си спомни по какъв начин са ходили на рандеву при Тодор Живков до момента в който е под домакински арест след 11 ноември. Тогава са пускали при него единствено внучката му и синът Владимир.

" Един ден дружно с дядо гледахме по какъв начин разстрелват Чаушеску по малкия екран. Можете да си визиите какво сме си мислили тогава... ", споделя Жени през днешния ден и описа за обиските в домовете на всички родственици на някогашния Първи в страната.

Жени Живкова беше народен представител два мандата от гражданската квота на Българска социалистическа партия, само че не е била член на партията. Днес споделя, че политиката изхабява и натоварва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР