Тодор Батков призна, че е помагал на Гонзо да вземе

...
Тодор Батков призна, че е помагал на Гонзо да вземе
Коментари Харесай

Тодор Батков призна: Помагахме на Гонзо да си завърши образованието

Тодор Батков призна, че е помагал на Гонзо да вземе тапия. Бившият притежател на Левски разкри, че клубът е застанал зад тила на новия президент на БФС Георги Иванов в битката му с образованието.

Бантоков изрично отхвърли информацията, че Гонзо нямал обучение

„ Глупост е, че няма обучение. Има, дори сме помагали да го вземе, тъй като той пристигна от Пловдив с осми клас (б.р. – минава от Локо Пд в Левски през лятото на 1997 г.). Сега ми сподели, че настойчиво учи британски. Звънна ми в деня след конгреса, честитих му. Започна с „ шефе “. Спрях го, към този момент не съм началник. Трябва да се даде късмет на Гонзо. Стига с този хейт. Георги е честен човек. Никога няма да бутне Левски за сметка на ЦСКА. Не е взел участие в никакъв случай в мръсотии, които ги има от време на време – като залагания, купени, продадени мачове. Абсурд! Мъжкар е. Да знаете – не е Боби, нов човек е в БФС “, съобщи Батков.

Той изрично отсече, че е удовлетворен от избора на Конгреса на БФС:

„ Доволен съм, че той бе определен за президент. Мина по цялата стълбица на футбола, което Бербатов го няма “.

Преди време се появи информацията, че Гонзо разполага с тапия за приблизително обучение, че дори и за висше. Футболните деятели в България обаче подозирали, че те са подправени. Когато кандидатурата му бе издигната за президент на БФС, въпросът още веднъж излезе на бял свят.

Източник: Марица
Още вести четете в категория Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР