Тод и Джули Крисли получиха 1 милион долара, след като

...
Тод и Джули Крисли получиха 1 милион долара, след като
Коментари Харесай

Тод и Джули Крисли печелят споразумение за 1 милион долара в съдебно дело за твърдения за неправилно провеждане на разследването

Тод и Джули Крисли получиха 1 милион $, откакто съдиха данъчен чиновник в Джорджия за следствие на това, което двойката назова „ подправени “ изказвания за тях.

„ От месеци споделяме, че наказателното дело против Chrisley е извънредно извънредно и има действителни проблеми “, сподели юристът на фамилията Алекс Литъл в изказване пред People във вторник, до момента в който обявяваше новината за „ окуражаващото “ съглашение.

Литъл добави: „ Почти невиждано е едно рамо на държавното управление да заплаща пари на обвинени, до момента в който друго рамо се бори да ги задържи в пандиза “, визирайки продължаващите присъди затвор на клиентите му за банкови измами и укриване на налози.

В делото си от 2019 година някогашните звезди от „ Крисли знае най-добре “ упрекнаха Джошуа Уейтс, някогашен шеф на специфичните следствия в Департамента по приходите на Джорджия, че ги е „ съответно набелязал “ в делото за укриване на налози, заведено против тях.

След като бяха освободени от Джорджия, Тод и Джули съдиха Уей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР