,,Точно в този момент това е изключително маловажно. Снетото доверие

...
,,Точно в този момент това е изключително маловажно. Снетото доверие
Коментари Харесай

Иван Таков за сваленото от БСП доверие: Действие без значение, изключително маловажно


,,Точно в този миг това е извънредно маловажно. Снетото доверие от ръководителя на партията за мен не е от такова значение. Аз се употребявам с доверието на цялата градска организация, на градския съвет, на групата съветници, както и на локалната коалиция, която ме е избрала за собствен ръководител.``

Това съобщи ръководителят на БСП-София Иван Таков в отговор на въпроса по какъв начин ще разяснява снетото доверие от страна на управлението на Българска социалистическа партия към общинските съветници от групата на Българска социалистическа партия в СОС.

Таков акцентира, че сега това, което се случва, е опит за напън по обособени организации да излизат с позиции. " До момента това се е случило само и единствено в районната организация на другарката Нинова ", сподели той и добави, че оттова нататък други позиции няма.

По думите му се пробват да вършат от мухата слон. " Градската организация е единна и се употребявам с нейното доверие ", означи Таков.

Председателят на Групата на Българска социалистическа партия в СОС уточни, че целият смисъл е бил да проработи Общинският съвет, да бъдат образувани комисиите и най-сетне след три месеца безвремие да стартират да се случват значимите неща, които са значими за жителите и за самия град.

" Много мъчно ще се взимат решенията и по тази причина в последните три месеца не съм спрял да дублирам, че е работа на най-голямата група да откри работещо болшинство, с цел да проработи Общинският съвет. Видя се безусловно тяхната беззащитност да го създадат това нещо и по тази причина трябваше да изпием и тази горчилка, която се случи в последните няколко дни ", сподели още той.

Таков акцентира, че все пак те тя определени от жителите не да се управляват от тяснопартийни сметки на партийните централи. " Ние сме определени, с цел да работим за тях ", добави той.

Таков е безапелационен, че цената за поетия риск постоянно ще си коства и продължи: " Ако цената на това да проработи Общинският съвет и да стартират да се случват положителни неща за града, е моята глава, аз с наслада ще я платя още веднъж. "

Таков съобщи, че не се тормози от изключване от Българска социалистическа партия. " Нямам безусловно никакви терзания ", добави той.

Ако въпреки всичко това се случи, Таков сподели, че продължава да работи в СОС, дружно с групата общински съветници от локалната коалиция " Българска социалистическа партия за България " и без значение дали е партиен член, или не нито управлението на партията, нито Корнелия Нинова може да изтръгне социализма от неговото сърце.

На въпроса на БГНЕС би ли помислил за собствен политически план, той отговори: " Никога! Аз съм четвърто потомство социалист в тази партия и постоянно ще остана правилен на тази партия. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР