Точно в края на лятото за последно обърнахме внимание на

...
Точно в края на лятото за последно обърнахме внимание на
Коментари Харесай

Маги Джанаварова е секси не само през лятото

Точно в края на лятото за последно обърнахме внимание на Маги Джанаварова и това какъв брой секси е изпълнителката по бански.
 Маги Джанаварова и новите ѝ секси фотоси по бански
Маги Джанаварова по бански е предстоящо добра композиция

Топъл спомен за лятото

От тогава мина много време и множеството хора се поотпускат за зимата и формата им не е чак толкоз впечатляваща, колкото през лятото. Най-малкото няма плажове, на които да се фукат какъв брой са нацепени.

Може и при множеството хора да е по този начин, само че Маги Джанаварова не тренира единствено през летните месеци. Не, тя се труди неуморно през цялата година. Доказателства не са нужни, само че в случай че някой въпреки всичко желае такива, в профила на изпълнителката в Instagram.

Банските в тази ситуация липсват, само че това е по този начин може би поради по-студеното време. Маги Джанаварова обаче намира други способи да ни покаже, че е в съвършена форма. Добре де, не липсват. Има ги за повишение на настроението.

На нас пък не ни остава друго, с изключение на да спрем да ядем банички и сарми, и да стартираме да мислим по какъв начин ще стартираме новата година с тренировки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР