Точно в 2 ч. тази нощ ще бъдат спрени водните

...
Точно в 2 ч. тази нощ ще бъдат спрени водните
Коментари Харесай

В 2 ч. тази нощ изключват водните помни в Асенoвград

Точно в 2 ч. тази нощ ще бъдат спрени водните помпи, захранващи Асеновград, поради което целият град ще остане на изсъхнало задълго.
Очаква се до към 7 ч. на следващия ден /31.08.17 г./, до момента в който водопроводната мрежа се пресуши, хората да има вода. Това заяви за Actualno.com Иван Трайков – заместник-управител на ВиК-Асеновград. През целия ден ще бъдат осъществявани планувани ремонтни действия в разнообразни зони на града.
Водопроводна връзка би трябвало да се постави на кръговото кръстовище при Общинския пазар. На улиците „ Стою Шишков “, „ Росица “, „ Дружба “ и „ Цар Иван Асен II “ следва замяна на спирателни кранове. Отстранени ще бъдат и три повреди, зародили на улиците „ Княз Борис I “ и „ Първомайска “. Сменен ще бъде един пожарен хидрант на улица „ Капитан Райчо “. „ Очаква се всички планувани действия да бъдат осъществени в границите на деня. “, посочи Трайков.
Той акцентира, че без значение от това, по кое време ще бъде пусната водата, са нужни часове, с цел да се изпълни водопреносната мрежа. Първите, при които ще доближи живителната течност, са жителите от ниската зона – при Казармата в Асеновград. Най-късно водата ще потече от чешмите на хората, които живеят в квартал Изток, защото там има водоем, от който зареждането се реализира посредством хидрофор. Очаква се това да се случи в късните часове на 31.08.17 година
„ Понякога се получава по този начин, че направени ровове се срутват. Друг път компаниите, извършващи дейностите по плана за Водния цикъл, късат тръби, макар, че на изпълнителя е възложен под земята кадастър. Това са част от аргументите, заради които пораждат спомагателни повреди, и още веднъж се постанова да стопираме водата в разнообразни елементи на Асеновград. “, изясни в умозаключение Иван Трайков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР