Точно в 15 ч. началникът на кабинета „Петков“ – Лена

...
Точно в 15 ч. началникът на кабинета „Петков“ – Лена
Коментари Харесай

И Лена Бориславова на разпит в прокуратурата

Точно в 15 ч. началникът на кабинета „ Петков “ – Лена Бориславова пристигна в прокуратурата

Тя беше привикана да даде спомагателна информация след среща с основния прокурор Иван Гешев в Министерския съвет. По-рано през днешния ден сведения даде и министър председателят Кирил Петков.

На влизане тя изясни, че няма упования, тъй като в призовката ѝ няма данни по каква тематика е извикана във Върховната касационна прокуратура, съобщи

„ Правителството и до момента е заявявало, че ние сме „ за “ институционалния надзор и когато можем да помогнем като жители н институциите да работят както би трябвало, постоянно сме отсреща “, добави Бориславова.

Относно срещата с основния прокурор, извършена в петък, 4 февруари, началникът на кабинета сподели: „ Срещата не протече под формата на разпит от страна на основния прокурор. Въпроси към нас нямаше, имаше изложение на позиция по отношение на закриването на Специализирания съд и прокуратура, за което знаете, че държавното управление има решение и законопроект “.

Допълни, че не носи лист с имена, избрани на срещата с Гешев като основни за корупцията и проведената престъпност у нас, тъй като такива към този момент Петков е дал на държавното обвиняване:

„ В листата има имена на хора, за които има изнесени данни в медийното пространство, ние не сме добавили никакви доказателства, обстоятелства или изказвания “.

Тя удостовери, че са предоставени на прокуратурата изявления, свързани с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР