Точно в 15.00 часа във вторник в Районния съд в

...
Точно в 15.00 часа във вторник в Районния съд в
Коментари Харесай

Готвачът-изнасилвач от Слънчев бряг със сензационни подробности за ужасната нощ

Точно в 15.00 часа във вторник в Районния съд в Несебър под защита бе докаран Божидар Иванов, упрекнат в обезчестяване на 25-годишната А.Ф. – сервитьорка в курорта „ Слънчев бряг”. Делото за мярката му за неотклонение се гледа при закрити порти. Божидар бе очевидно спокоен.

Божидар Иванов
Адвокатът му Виктор Паскалев изясни, че подзащитния му от години работи като готвач в влиятелни заведения в комплекса. В момента бил нает в заведение в Свети Влас.

„ Видях се с Божидар, още до момента в който беше в ареста в районно управление (на МВР) в Слънчев бряг”, изясни Паскалев, представен от в. Труд.

Той бил извънредно сюрпризиран, че случилото се разяснява като полово посягане .

По думите на готвача, двамата с А.Ф. не се познавали. В деня на случая обаче те се засекли в центъра на курорта, пред заведение за бързо хранене, където продавали дюнери и палачинки. Божидар си купил палачинка, а А.Ф. дюнер и след това се засекли в хотела. Пред заведението за бързо хранене обаче момичето го предизвикало.

„ Не си припомням, какво ми сподели, бях пил, само че несъмнено беше нещо обидно “, твърдял Божидар И. Той неясно си спомнял, какво се е случило в коридора на хотела. Явно удрял сервитьорката, с цел да си отмъсти за обидата, след което си тръгнал.

Преди минути стана ясно, че бруталният принудител Божидар Иванов от Ямбол отива зад решетките. Решението е на Районния съд в Несебър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР