Точно в 15:00 ч. на 15 септември A1 ще започне

...
Точно в 15:00 ч. на 15 септември A1 ще започне
Коментари Харесай

Как да си вземем новия iphone 15?

Точно в 15:00 ч. на 15 септември A1 ще стартира да приема предварителни поръчки за четирите нови смарт телефона iPhone 15 . Моделите могат да бъдат поръчани онлайн от на телекомуникационния оператор в брой и на погашение с мобилните проекти Unlimited. Всички, които поръчат някой от телефоните, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec Mode.

Ясни са и цените, на които ще се оферират новите устройства на Apple. С проект Unlimited Ultra и на погашение за 36 месеца iPhone 15 128GB e наличен за 52,99 лв. на месец или за 1 549,99 лв. в брой, а iPhone 15 Plus за 62,50 лв. на месец или за 1 819,99 лв. в брой. Първият флагман от новата серия iPhone 15 Pro е разполагаем за 68,99 лв. на месец или 2 019,99 лв. в брой, а върховият модел iPhone 15 Pro Max може да се поръча авансово за 83,99 лв. на месец или за 2 459,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra и на погашение за 36 месеца.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus употребяват първото в промишлеността цветно задно стъкло със зашеметяващо матово покритие с текстура. И двата модела разполагат с Dynamic Island и усъвършенствана система от камери, предопределена да помогне на потребителите да вършат фантастични фотоси на ежедневни моменти от живота си.

Мощната 48MP съществена камера разрешава фотоси със супер висока разграничителна дарба и опция 2x телефото нарастване, с цел да даде общо три равнища на оптично приближение. Смартфоните употребяват потвърдения чип A16 Bionic и към този момент са снабдени с USB Type-C. iPhone 15 и iPhone 15 Plus се оферират в пет впечатляващи цвята: розово, жълто, зелено, синьо и черно.

Корпусът на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max е изработен от исполин, който е по едно и също време здрав и лек. Новият дизайн също по този начин включва контурни ръбове и Action бутон, който разрешава на потребителите да персонализират преживяването си. Подобренията на камерата включват усъвършенствана 48MP съществена камера, основаването на превъзходни портрети с надзор на фокуса и дълбочината, усъвършенствания на нощния режим на снимане и напълно нова 5x телефото камера при iPhone 15 Pro Max.

Чипът A17 Pro обезпечава гейминг преживявания от последващо равнище и ненадмината продуктивност. Новият USB Type-C конектор поддържа стандарта USB 3 и разрешава до 20 пъти по-бързи скорости на трансфер на данни по отношение на USB 2. 15 Pro и 15 Pro Max се оферират в четири цвята: черен исполин, бял исполин, наследник исполин и натурален исполин.

Всички модели поддържат 5G и могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на А1, която обгръща съвсем всички обитаеми места с над 3 000 индивида и главните курорти.

Доставките на първите поръчали и постоянните продажби на iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max стартират от 22 септември.

А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР