Точно в 06.06 часа над 100 почитатели на July Morning

...
Точно в 06.06 часа над 100 почитатели на July Morning
Коментари Харесай

Над 100 благоевградчани посрещнаха утрото на July Morning на Картала

Точно в 06.06 часа над 100 фенове на July Morning посрещнаха първите слънчеви лъчи в първия юлски ден в Рила планина.

Под звуците на емблематичната ария на Юрая Хийп те запечатаха неповторимата по рода си панорама и с овации посрещнаха утрото.

Още през вчерашния ден стотици благоевградчани одобриха отправеното предизвикателство от Община Благоевград и ски център „ Картала “ и изкачиха връх Исмаилица.

В 08.00 часа феновете на красивата природа и чистия въздух потеглиха с проведен безвъзмезден транспорт към Рила планина, с цел да се включат в прочувствено въжен превоз преживяване и да поемат към живописния връх, който се издига на 2409 м. надморска височина.



Участниците в туристическото премеждие бяха възнаградени с невероятни гледки към величествените върхове и долини на Рила планина, Мусала, Пирин планина и Родопите и запечатаха в фотоси прочувствени моменти от прехода. Те имаха опция да се допрян до редки растителни типове и красиви цветя, присъщи за Рила.

В похода се включиха и водачи от Планинска избавителна работа, които преди този момент организираха подробен инструктаж на туристите.

Пътешествието приключи с връщане с кабинковия въжен превоз и тръгване към Благоевград. И в двата дни от ски център „ Картала “ бяха обезпечили преференциални цени за лифта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР