Точно така, тялото ти наистина може да предсказва времето. Ако

...
Точно така, тялото ти наистина може да предсказва времето. Ако
Коментари Харесай

Отвори Си Очите! Тялото Ти Има 6 Странни Суперсили, За Които Не Подозираш! И През Ум Не Ни Е Минавало, Че Можем Да

Точно по този начин, тялото ти в действителност може да предсказва времето. Ако ставите ти скърцат, болят или се схващаш, нещата стават по-зле тъкмо преди стихия. Това е по този начин, поради рухването в атмосферното налягане, което от своя страна предизвиква спад в налягането на всички течности в тялото ти, чувство, което то записва като болежка. Така че, не става дума за приказки на хронично болнави старци, а научно потвърден факт.

Предсказване на бъдещето

Предсказуемо ли е бъдещето? На умишлено равнище по-скоро не. Изглежда обаче, че в сърцата си знаем какво ще стане. При едно проучване на участниците били показвани серии фотоси – някои неутрални, а други предопределени да провокират реакция. Проучването посочило увеличение на сърдечния темп, както може да се чака, при гледането на реакционните фотоси … само че пулсът в действителност се ускорявал цели 10 секунди, преди появяването на фотосите. Знаят ли сърцата ни, когато нещо следва да се случи?

Изразява любовта ти

Имаш загадка забежка? Не я поглеждай в очите! Според проучванията, очите ни се уголемяват, когато гледаме някого, който обичаме. Тази реакция е следена от симпатиковата нервна система и се случва постоянно, когато погледнем нещо, което е естетически прелестно за нас. Ако не желаете да се издавате, стойте на по-тъмно, където очите ви ще бъдат разширени от самото начало.

Физическа суперсила

Чували сте за майка, която ненадейно придобива силата да вдигне автомобил, в случай че детето й е в заплаха, само че това е нещо, което фактически може да се случи. Освобождаването на адреналин в стресова обстановка има неповторим резултат. Пулсът и дишането се форсират, а по едно и също време с това храносмилателната система стопира да работи. Това разрешава на мускулите ти доста по-силни контракции – с други думи получаваш суперсила.

Да виждаш с ушите си

Слепотата е нещо извънредно, само че тялото ти може да компенсира неналичието на това осезание с друго. Позволява ти да виждаш … с ушите си. Ехолокацията е развой на осъзнаване на пейзажа към теб посредством звуците, които чуваш, по-точно по метода, по който звуците се отразяват и се движат в пространството. Човек на име Даниел Киш е толкоз добър в това, че е станал професионален маунтин байкър (планински велосипедист), макар слепотата си.

Забавяне потока на времето

Гледали сте Матрицата, нали? Знаете за резултата, наименуван bullet time (вид каданс), който пресъздава забавянето на всичко, а вие виждате ясно по какъв начин времето тече … Това обаче е нещо, което може да усетите в действителност. Полицаи и хора с други специалности, попаднали в стресови обстановки, са разказвали неведнъж по какъв начин са виждали събитията на „ занимателен каданс “ и са успявали да осъзнаят всичко в действително време. Това е реакция при която мозъкът, в обстановка на паника, стартира да мисли доста по-бързо, а като непряк резултат всичко в близост стартира да наподобява постепенно. Жалко, че не можем да влизаме в това положение по избор.

Тези суперспособности на човешкото тяло наподобяват невероятни, само че ние всички ги носим в себе си. За да предизвикаме някои от тях, би трябвало да попаднем под голям стрес или в огромна заплаха, само че други са част от всекидневието. Важното е да не подценяваме телата си.

източник: megavselena.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР