Точно след обръщението за състоянието на Съюза от миналата седмица,

...
Точно след обръщението за състоянието на Съюза от миналата седмица,
Коментари Харесай

Нова рекламна кампания от 5 милиона долара насърчава демократите в Камарата на представителите по отношение на здравеопазването

Точно след обръщението за положението на Съюза от предходната седмица, демократична група започва рекламна акция за 5 милиона $, ориентирана към поощряване на девет претенденти от Демократическата партия в Конгреса посредством свързването им със законодателство, ориентирано към намаление на цените на медикаментите.

Групата Protect Our Care ще пуска телевизионни, стрийминг и цифрови реклами, които приветстват законодателите за ограниченията, признати от Конгреса с болшинство от демократите през 2021 година за ограничение на разноските за инсулин за получателите на Medicare и с цел да разреши на Medicare да договаря някои цени на медикаменти с рецепта.

Кампанията стартира в понеделник и ще продължи няколко месеца, сподели групата пред NBC News, в това число персонално образуване на събития в допълнение към рекламния подтик.

„ Най-добрият метод да се уверите, че американците знаят за това по какъв начин техните членове в Конгреса са понижили разноските за опазване на здравето и лекарств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР