Точно след месец се навършва една година откакто внезапно ни

...
Точно след месец се навършва една година откакто внезапно ни
Коментари Харесай

Камелия Тодорова възкресява последната песен на Лорина Камбурова

Точно след месец се навършва една година откогато ненадейно ни напусна актрисата и певица Лорина Камбурова. Освен че беше звезда в няколко сериала на bTV, тя ни остави и музиката си. Последната изпята от нея ария " Летя сама “ ще оживее още веднъж, само че в интерпретация на Камелия Тодорова. Припомнете си оригинала:

" Лорина беше моя другарка и ученичка “, показа певицата Камелия Тодорова. " Аз знаех песента, още до момента в който работеха дружно с Росен. Посещавах техните концерти. Росен ме помоли да извърша в нейна чест песента на панихидата, която правихме за Лорина и след това взехме решение, че няма да е неприятно да остане някакъв спомен и да я запишем. “

Докато работят по песента, се раждат и нови хрумвания. Камелия е желала да вкара и нещо от себе си и по този начин се е получил един по-различен вид, който носи нейния жанр.

" Тъгата я има, само че има и една положителна, доста положителна нотка във финала на песента “, изясни тя.Текстът е дело на артиста Росен Пенчев. Той разкри, че главната аналогия сред версията на Лорина и тази на Камелия е в текста и ненапълно в мелодията.

" Целта беше да създадем напълно нова версия, която да е подобаваща за Камелия и за това доста оказа помощ Калин Жечев за аранжимента “, изясни той. " Новата версия е по-бавна, напълно различен вид парче. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР