Точно след като отпразнува 18-ия си рожден ден, на Антея

...
Точно след като отпразнува 18-ия си рожден ден, на Антея
Коментари Харесай

Поразена от рак тийнейджърка, изправена пред ампутация на ръката, е спасена чрез авангардна операция

Точно откакто отпразнува 18-ия си рожден ден, на Антея беше съкрушително казано, че има раков израстък на ръката си, който би трябвало да бъде отстранен.

На толкоз млада възраст тя беше зашеметена от новината и се опасяваше, че фантазиите й да стане акушерка са свършили, когато лекарят й предложи ампутация, с цел да избави живота й. Въпреки това, когато студентката беше ориентирана към експерт хирург в The Royal Marsden NHS Foundation Trust, една от водещите лечебни заведения за ракови болести в света, тя получи опция под формата на интервенция, изменяща живота.

В довечера епизод от новия сезон на Супер хирурзи: Шанс за живот, феновете на Channel 4 виждат какъв брой комплицирана е интервенцията, до момента в който работят деликатно за унищожаване на тумора, без да повреждат нервите в ръката й. Поредицата от четири елементи, продуцирана от Wonderhood в партньорство с Macmillan Cancer Support, изследва нови роботизирани интервенции върху редица тумори, като се концентрира върху по-млади пациенти, диагностицирани съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР