Точно след два дни ще видим първи епизод от дългоочакваното

...
Точно след два дни ще видим първи епизод от дългоочакваното
Коментари Харесай

Крис Нот, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и какво е мнението му за конфликта на двете

Точно след два дни ще забележим първи епизод от дълго чаканото продължение на " Сексът и градът ". В " Просто ей по този начин " ще забележим огромна част от добре познатите лица от истинския сериал като се изключи Ким Катрал.

Точно по този мотив Крис Нот, който играе Тузаря, даде изявление пред The Guardian и неизбежно трябваше да разяснява и неналичието на Катрал.

Британската актриса отхвърли да взе участие в продължението, а доста преди да се заприказва за него стана ясно, че двете със Сара Джесика Паркър в никакъв случай не са били в положителни връзки. Катрал назова атмосферата на снимачната площадка на " Сексът и градът " " токсична ".

" Нямам никаква концепция какво мисли и какво усеща тя (Ким Катрал - б.а.). Зная, че съм доста непосредствен със Сара Джесика и методът, по който Катрал я разказва, няма връзка с действителността. Харесвам Ким, считам, че беше страхотна в сериала, само че всеки си има аргументи да прави избрани неща ".
          View this post on Instagram                      

Нот добавя за спора сред двете, че му се желае " цялото това нещо да не се беше случило, тъй като е тъжно и неприятно ". Очевидно е на чия страна в разногласието е артистът, който признава, че не му харесва хората да приказват неприятни неща за Сара Джесика Паркър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР