Точно преди седмица Бъкингамският дворец сподели новината за смъртта на

...
Точно преди седмица Бъкингамският дворец сподели новината за смъртта на
Коментари Харесай

Ясна е причината за смъртта на съпруга на лейди Габриела

Точно преди седмица Бъкингамският замък показа новината за гибелта на Томас Кингстън, брачен партньор на лейди Габриела Уиндзор, която е щерка на принц Майкъл от Кент и втора братовчедка на крал Чарлз Трети.
 Лейди Габриела Уиндзор - втора братовчедка на крал Чарлз, и непредвидената гибел на брачна половинка й Томас Кингстън
Трагична загуба в английското кралско семейство

Какво се знае за непредвидената гибел на Томас Кингстън

45-годишният Кингстън е открит неподвижен в дома на родителите си в Глостършир на 25 февруари. Тогава полицията съобщи, че няма нищо подозрително в гибелта му, само че въпреки всичко беше назначено следствие.

А в този момент към този момент се знаят някои детайлности за гибелта на брачна половинка на лейди Габриела. Томас е обядвал с родителите си, след което татко му е излязъл на разходка, а самият Томас също е отишъл някъде.
 Снимка 655607

Половин час след завръщането на татко му в къщата и двамата родители са почнали да го търсят. " Баща му разрушава вратата на пристройка, когато не получава отговор от вътрешната страна. Той открива господин Кингстън умрял с огромна контузия на главата. До него е имало оръжие ", разяснява пред Еxspress проверяващата Кейт Скерет.
 Снимка 655608

Тя добавя, че полицията е удовлетворена от това, че гибелта не е съмнителна. Аутопсията пък е удостоверила огнестрелна рана на главата, като полицията е отхвърлила изрично интервенция на трета страна в гибелта на Томас Кингстън. Тоест очевидно става дума за самоубийство, въпреки Бъкингамският замък и в формалната информация да не употребяват тази дума.
 Томас (вдясно) на сватбения си ден

Томас (вдясно) на сватбения си ден

Томас Кингстън е финансист. Двамата с се женят в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор през май 2019 година " Том беше извънреден човек, който озаряваше живота на всеки, който го познава ", написа в изказване лейди Габриела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР