Точно преди изборите през 2015 г. Либералната партия на Канада

...
Точно преди изборите през 2015 г. Либералната партия на Канада
Коментари Харесай

Анкета установява, че рекламите на Poilievre от 2023 г. предизвикват същия отговор на гласоподавателите като рекламите на Трюдо от 2015 г.

Точно преди изборите през 2015 година Либералната партия на Канада пусна поредност от реклами, включващи своя водач Джъстин Трюдо, които наподобява подписаха договорката с огромна част от електората и да помогне на Трюдо и либералите да изтласкат едно изтощено и все по-непопулярно консервативно държавно управление.

Бързо напред осем години и Консервативната партия на Канада пусна поредност от реклами, включващи нейния водач, Пиер Поилиевре, които наподобява са имали същия резултат и може да оказват помощ за сключването на договорката с електорат, който наподобява – най-малко сега – подготвен да опустоши едно изтощено и все по-непопулярно държавно управление.

„ Какво виждаме с Poilievre е, че Poilievre прави през 2023 година това, което Трюдо направи през 2015 година Сега той сграбчва „ дневния ред на вярата “, сподели Грег Лайл от социологическата компания Innovative Research. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР