Точно преди година прокуратурата /Цацаров/ съобщи, че започва проверка по

...
Точно преди година прокуратурата /Цацаров/ съобщи, че започва проверка по
Коментари Харесай

Ченалова: НАП и прокуратурата спят мъртвешки сън

Точно преди година прокуратурата /Цацаров/ заяви, че стартира инспекция по усвояването на еврофондовете.
Прокуратурата разруши контрабандата, само че по този начин и не разбрахме кои са контрабандистите и наказани ли са . " Лукойл " продължава да не заплаща налози, само че Национална агенция за приходите и прокуратурата спят мъртвешки сън, показва във фейсбук някогашния арбитър Румяна Ченалова.
" /прокурорът тогава " пропусна " периода да стачкува оправдателната присъда, само че продължава да работи като прокурор/. Не се допират концесионните контракти, по които не се заплащат или се заплащат оскъдни концесионни такси.
" Ало, Ваньо ", " Ти си го избра ", " Янева гейт " и доста други кавги, след каквито в правовите страни биха паднали държавни управления, потънаха в давност.
Специализираната прокуратура се трансформира в средство за кавга с инакомислещите.
Главният прокурор остава все по този начин недостижим без значение от рецензиите и рекомендациите в отчетите на Европейска комисия, ВК, европейските прокурори, направили мониторинг на българската прокуратура.
Стигна се до там Министерски съвет да внесе в Конституционният съд искане, целящо да се реши с конституционно решение въпроса за независимостта на Главния прокурор - в смисъл, че не упражнявал надзор върху останалите прокурори, когато/ в случай че някой от тях образува досъдебно произвеждане против него.Би било смешно в случай че не е толкоз позорно.
Законът, правилата на справедливостта са премазани от арогантността на едно некадърно ръководство, генериращо репресии и боязън.
Къщичката си е наша и ние би трябвало да си я почистим.
Докато избираме да дишаме зловонната воня сред стените и, ще умираме от отровата безшумно, потънали в незаинтересованост и смиирение.
Време е да осъзнаем, че спасението няма да пристигна извън!Светът гледа на нас съгласно същността и силата ни.
Когато се държиш като плебей, ще бъдеш третиран като плебей.
" Преклонена главица сабя не я сече.. " - това ли е нашето верую?!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР