Точно номинираният за Оскар“ режисьор Джонатан Глейзър за първи път

...
Точно номинираният за Оскар“ режисьор Джонатан Глейзър за първи път
Коментари Харесай

Телевизионна рецензия на „Секси звяр“ — неубедителна предистория на дръзкия дебют на Джонатан Глейзър

Точно номинираният за „ Оскар “ режисьор Джонатан Глейзър за първи път дойде на сцената през 2000 година със „ Секси звяр “, дръзновен английски престъпен трилър с кисел комизъм. Сега идва нова поредност от предистория на Paramount+, която може да споделя същото име и герои като дебюта на Глейзър, само че е напълно друго, доста по-малко привлекателно животно.

Този Секси звяр се развива в Ийст Енд в Лондон при започване на 90-те години, осем години преди професионалният обирджия Гал Доув да опакова инструментите си за разтрошаване на сейфове, да нахлузи спийдото си и да се реалокира в Испания със брачната половинка си Диди. Игран преди от Рей Уинстън, той е изигран от Джеймс МакАрдъл, артист, спечелил самопризнание с ролята на Макбет и в този момент би трябвало да се задоволи със сюжет, цялостен с насмешки, в който той възкликва неща като „ разбий и грабни! “.

Справедливо е да се каже, че рестартирането от осем елементи е противоположното на кино лентата. Докато оригиналът беше хлъзгав, образован и непредсказуем, новата поре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР