Точно като г-жа Петрова от Пловдив, която беше глуха, а

...
Точно като г-жа Петрова от Пловдив, която беше глуха, а
Коментари Харесай

Възвърнете слуха си на 100% за 28 дни и започнете отново да се наслаждавате на живота си

Точно като госпожа Петрова от Пловдив, която беше глуха, а в този момент чува по-добре, в сравнение с когато беше младо момиче. Г-жа Петрова е един от първите консуматори на революционната макромолекулна формула, която подтиква и възвръща всички слухови кафези единствено за 28 дни. Благодарение на това Ви разрешава да чуете даже шепот в препълнен рейс или неразбираем диалог по телефона. И всичко това без неуместен слухов уред.
Как госпожа Петрова си върна слуха?
Използвах тази нова формула за възобновяване на слуха инцидентно – споделя госпожа Петрова. В комерсиалния център към мен се приближи блага дама с листовки. Не чух какво тъкмо споделяше. Взех листовката, мислейки че е за кисели млека. След това щерка ми още веднъж ми се развика, че не слушам какво ми се сподели и бавя извършването на покупки.

Слуховият ми уред непрестанно се поврежда – скърца и пука и оглушава другите хора. Вместо да помогне, единствено утежнява нещата. Затова послушах щерка си. Винаги нещо не е наред с тези устройства. Не познавам човек, който да им се радва. Правят мехури, стърчат от ушите и хората те гледат необичайно, когато носиш такъв… В името на мирът в нашия дом скрих листовката и последвах щерка си.


Този способ изцяло възвърне слуха ми
Когато се прибрах у дома, се оказа, че това е покана да тествам нова макромолекулна формула за слуха. Приех я. След една седмица потребление на този способ чувах доста по-добре. Тестовете демонстрираха, че съм възстановила 56% от слуха си единствено за една седмица и 78% след две. После стана още по-добре.

Бях щастлива, само че и… в неволя

Сега чувах неща, които не бях чувала преди. За първи път от доста време приказвах със сестра ми по телефона и слушах радио обикновено, без да вгорчавам живота на никого по време на това. Внукът ми младеж изруга безшумно пред мен. Заплаших го с пръст и му обясних, че това не е разрешено.

Но най-важното беше друго! Един ден, когато излизах от къщата, чух необичайно бръмчене от кухнята. Оказа се, че дъщерята оставила тенджерата на газта и отишла да пазари. Страшно е да си помисля какво би станало, в случай че към момента бях толкоз глуха, колкото преди. Цялата къща можеше да изгори!
А по-късно чух и че ме обича!
Най-доброто пристигна по-късно. Чух диалог, който в никакъв случай няма да не помни. Синът и щерка ми си говореха безшумно, до момента в който минавах. С моя остарял, повреден слух сигурно нямаше да мога да чуя този диалог. Но в този момент чух всичко. И това беше един от най-красивите моменти в живота ми. Чух: „ Много я ОБИЧАМ. Трябва да оказа помощ на мама със слуха й “. Изтичах удовлетворена в кухнята. – Но аз ви слушам! Чух ви – започнах да им приказвам. – Оправих си слуха. И аз ви обичам! Толкова доста желая да приказвам с вас обикновено.
Бях като преродена
Сега мога да се любувам изцяло на фамилния си живот. Сядаме дружно на масата и си приказваме. И всичко това, тъй като си възвърнах слуха – единствено за 28 дни. Направих го. Вие също можете да подобрите слуха си за 28 дни.

Ако желаете да възстановите 100% от слуха си за 28 дни, можете да употребявате формулата за възобновяване на слуха в този момент. Това е Вашият късмет да я вземете с добра отстъпка. Броят на местата е стеснен, тъй че не се колебайте и получете субсидирана договорка в този момент и ще си върнете слуха още веднъж за 28 дни.

Платена обява. Медията не носи отговорност за наличието!
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР