Точно два месеца след грандиозния успех на второто издание на

...
Точно два месеца след грандиозния успех на второто издание на
Коментари Харесай

SENSHI с трето уникално издание в Камчия: Зрелищни битки по правилата на нова професионална лига по карате киокушин

Точно два месеца след грандиозния триумф на второто издание на професионалните бойни церемония вечери по кикбокс, муай тай и карате киокушин SENSHI , в този момент следва нов и още по-зрелищен екшън . Третото издание на SENSHI ще бъде изключително особено и за пръв път ще показа на публиката борби само по карате киокушин по разпоредбите на новата професионална лига на Световния киокушин съюз - KWU International Professional League. Правилникът включва фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са разрешени даже хвърляния и удари с лакти.

SENSHI ще се провежда и в неповторим за бойна церемония вечер формат - борбите ще се проведат в границите на два дни, с квалификации, полуфинали и финални срещи. Зрелищното събитие стартира на 4 юли от 20 часа и ще продължи на 5 юли, когато стартът е плануван още веднъж за 20 часа. Този път хазаин на церемония вечерта ще бъде черноморският курорт Камчия, а дуелите ще се разиграят в Амфитеатъра в курорта.

В този интервал в Камчия ще се организира и друго грандиозно събитие за света на бойното изкуство - 13-ия интернационален подготвителен лагер по карате киокушин на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз. Той стартира на 1 юли и ще продължи до 7 юли, като особено за него у нас идват близо 1600 каратисти.

Очаквайте в ТОПСПОРТ повече детайлности за SENSHI , жребия на дуелите и изненадите, които уредниците са подготвили.
 SENSHI 2: Атанас Божилов завоюва международната купа на WAKO PRO, куп български победи в
SENSHI 2: Атанас Божилов завоюва международната купа на WAKO PRO, куп български победи в " Арена Армеец "!

Триумф за капитана на националния ни тим по кикбокс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР